La Boutique

Ubicada a Agramunt (Lleida) , concretament al centre històric al C/. Sió nº 8 ,des de 2002, es una botiga multimarca per dona i Home es gran i agradable, la seva decoració es delicada i elegant embolcalla a la perfecció les prendes de vestir, complements i calçat que oferim. La nostra forma de traballar es la sel.lecció de les últimas tendencies entre les firmes de més pretigi, unes 30 firmes agrupades per que en una sola visita, els clients puguin trobar-les comodament. Sel.leccionem amb uns alts standarts de qualitat , son marques Italianes, Alemanes, Franceses, Holandeses, Españoles i Nord americanes, això ens facilita oferir un ampli guardarroba i combinacions per vestir a dones que els hi agrada vestir a la moda.

Filosofia de treball:

La nostra sel.lecció única dirigida per el Bon gust i criteri de l´Olga de les firmes més pretigioses de moda, prioritzen la qualitat de les prendes, els teixits i Materials amb els que están confeccionades, i no elegim cap firma que no encaixi amb els nostres standarts de qualitat.
A la nostra botiga tenim lo que es porta, però a AURA oferim una combinació de diferents firmes i estils que es lo que ens fa diferents i dona un toc personal a la teva imatge.
Posem a la dispossició dels nostres clients l´ assessorament, atenció, qualitat del producte i confiança amb una experiencia de molts anys i saber fer en el mon de la moda.

Fes un petit tour per Agramunt i disfruta d’algun dels seus serveis.

© 2012 Aura Moda. Disseny per Gràfix