Aura

La boutique està dirigida per la Sra. Olga García, que compta amb dues col·laboradores més en botiga. Amb 30 anys en el sector de la moda, els seus començaments van ser en Barcelona, ​​on amb 17 anys treballava com a responsable de botiga.

Els inicis d’AURA MODA van ser en una botiga de la localitat d’Agramunt (Lleida) que, l’any 2000, es traspassava per jubilació. Olga García es va llançar a seguir amb el negoci, posar tota la seva experiència a el servei de client final i potenciar-tot el que fos possible. Es tractava d’una botiga històrica a la qual va donar un aire fresc inspirant-se en les botigues de les grans ciutats.

Els inicis van ser durs, ja que compaginava la feina a la boutique amb cursos d’assessorament en imatge personal. A el cap d’uns 10 anys, AURA MODA va cobrar un nou impuls, es va traslladar a un nou local, en el qual va realitzar importants obres de condicionament a través d’una companyia especialitzada en el disseny de botigues i va incorporar les últimes tecnologies perquè els clients poguessin viure una experiència única de compra.

AURA MODA va ser considerada, l’any 2012, empresa Gasela (empreses amb creixements de més d’un 20% anuals) pel Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya).

En 2013, en la VIII edició dels Premis FUNDE (www.funde.org), Associació de dones empresàries, directives i professionals de Lleida, es fa entrega a la Sra. García de el premi a la categoria de millor empresària de comerç com propietària de la boutique AURA MODA.

Tots aquests reconeixements han fet que AURA MODA confirmi la seva vocació de qualitat i servei a el client i es consolidi com boutique de referència en la província de Lleida.

La Boutique

Ubicada a Agramunt (Lleida) , concretament al centre històric al C/. Sió nº 8 ,des de 2002, es una botiga multimarca per dona i Home es gran i agradable, la seva decoració es delicada i elegant embolcalla a la perfecció les prendes de vestir, complements i calçat que oferim. La nostra forma de traballar es la sel.lecció de les últimas tendencies entre les firmes de més pretigi, unes 30 firmes agrupades per que en una sola visita, els clients puguin trobar-les comodament.

Sel.leccionem amb uns alts standarts de qualitat , son marques Italianes, Alemanes, Franceses, Holandeses, Españoles i Nord americanes, això ens facilita oferir un ampli guardarroba i combinacions per vestir a dones que els hi agrada vestir a la moda.

Filosofia de treball

La nostra sel.lecció única dirigida per el Bon gust i criteri de l´Olga de les firmes més pretigioses de moda, prioritzen la qualitat de les prendes, els teixits i Materials amb els que están confeccionades, i no elegim cap firma que no encaixi amb els nostres standarts de qualitat.

A la nostra botiga tenim lo que es porta, però a AURA oferim una combinació de diferents firmes i estils que es lo que ens fa diferents i dona un toc personal a la teva imatge.

Posem a la dispossició dels nostres clients l´ assessorament, atenció, qualitat del producte i confiança amb una experiencia de molts anys i saber fer en el mon de la moda.

Fes un petit tour per Agramunt i disfruta d’algun dels seus serveis.